Wie ben ik?

Dit ben ik, Annemieke en de pony is mousse, daar vertel ik op deze site verder over, wanneer ik de pony's voorstel🐴😊

Er zijn veel mensen die paardrijden en doen dat ook graag, en daar ben ik er ook eentje van🙃😊

Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen op een manege en daar heb ik zo'n 3 jaar gereden. Met 10 jaar kreeg ik me eigen pony en toen ben ik pas meer bewust geworden, nou ja bewust worden kwam later pas, maar goed je moest het nu zelf allemaal doen, en dat is toch wel anders dan dat ze allemaal achter elkaar lopen, waar ik toen gereden heb, toen vond ik prima maar je wilt wel meer dan alleen maar rondjes rijden. Me eerste pony was heel lief,  maar ik werd groter en na een jaar kwam er dus een grotere pony en dat was quickly,  daar heb heb ik veel van geleerd, heb veel wedstrijden gedaan, zelfs kampioen geworden van de regio😃
Maar ook voor deze pony werd ik te groot en dus kwam er een paard, boudewijn😊🐴 daar heb ik nog veel meer van geleerd, juist hoe iets niet moest😅 maar het lukt wel uiteindelijk en ook wedstrijden gereden en kampioen geworden van onze vereniging en zelfs de provincie Zuid-Hollandse/Brabantse kampioenschappen gereden, daar werden we 8e🙃😊